AFM Barceloneta Serveis

Servei Cultural

Servei Laboral

AFMB a través de la web i l’adhesió al pacte Proa a la Mar posa a disposició una via per a la captació d’ocupació per als habitants de la Barceloneta. Volem impulsar el desenvolupament de l’ocupació del barri a través dels nostres associats. Si vols pots enviar-nos el CV a info@afmbarceloneta.com
Servei de Proximitat

Servei de Proximitat

Volem promoure la cultura, l’art i el desenvolupament creatiu de la Barceloneta. A través de la web www.afmbarceloneta.com es podran donar a conèixer artistes, artesans i creatius amb la finalitat de salvaguardar i promoure tot l’àmbit artístic del barri. Animem a tots els creadors a enviar-nos informació dels seus projectes a info@afmbarceloneta.com per a l’elaboració de continguts afins a les seves propostes i així ajudar-los al creixement del seu talent a través de la comunicació, la web i dels esdeveniments que realitzem.

Servei Cultural

Servei Cultural

AFMB vol impulsar els comerços i serveis de proximitat creant un pla d’accions per donar a conèixer els productes del barri a través d’accions i esdeveniments que serviran per donar a conèixer tota l’oferta del barri. Es potenciaran els recursos del territori per consolidar un ecosistema econòmic plural, de diversitat i sostenibilitat. 

Servei d'Actuació Cívica

Pin It on Pinterest