SOBRE AFMBARCELONETA

Qui som:

AFM Barceloneta, Associació Front Marítim Barceloneta, entitat sense ànim de lucre neix amb la finalitat d’aportar iniciatives de caràcter social a la millora d’una de les zones més emblemàtiques de Barcelona: el barri de la Barceloneta, caracteritzat per una gran riquesa social, gastronòmica, cultural i arquitectònica. 

L’associació agrupa les empreses que desenvolupen la seva activitat en el front marítim, entre les seves inquietuds hi ha el benestar dels veïns, ajudar a la millora familiar, seguretat al barri i el desenvolupament econòmic de la zona i dels seus habitants.

Associació Front Marítim Barceloneta representa a un nombre d’empreses que viuen, estimen i estan compromesos amb el futur del barri. Els Socis Fundadors són: Shôko, Carpe Diem, Ice Bar, Pacha, Touché, Opium Barcelona, Coconut Club.

A través de la plataforma pretenem oferir un servei útil per als veïns i per als visitants que vulguin conèixer i afavorir la zona. Volem que serveixi com a eina de participació i ens feu arribar els vostres comentaris i millores.

Pin It on Pinterest