Política de Privacitat

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), informem als usuaris de les dades de l’empresa propietària d’aquesta web:
Denominació Social: ASSOCIACIÓ DE LOCALS DEL FRONT MARITIM DE BARCELONETA
Nom Comercial: AFM BARCELONETA
Domicili Social: C/Balmes, 188 3º 2ª, 08006, BARCELONA
CIF / NIF: G-66827031
e-mail: info@afmbarceloneta.com
Nom de domini: www.afmbarceloneta.com
OBJECTE
“ASSOCIACIÓ DE LOCALS DEL FRONT MARITIM DE BARCELONETA” (d’ara endavant, “AFMB”), responsable del lloc web, posa a disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d’ús del lloc web.
Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.
“AFMB” es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el lloc web.
PROTECCIÓ DE DADES
“AFMB” es troba profundament compromesa amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l’art. 9 de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en el Reglament de Desenvolupament de la LOPD. De conformitat amb aquesta Llei, informem que la utilització de la nostra pàgina web requereix que se’ns facilitin certes dades personals a través de formularis de registre o contacte, o mitjançant l’enviament d’emails, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de “AFMB”, titular i responsable dels mateixos, i que es detallen a continuació. L’enviament d’aquestes dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si ben aquest consentiment és de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Pin It on Pinterest