La tercera edició de l’esdeveniment solidari i familiar #1000raons està a punt de començar. L’ Associació Front Marítim Barceloneta (AFMB), vol impulsar aquesta campanya de micro-mecenatge que té com a objectiu la recaptació de fons per la Investigació del Càncer de Mama de l’Hospital del Mar.

L’esdeveniment #1000raons, destinat a l’oci familiar, tindrà lloc el dia 20 d’octubre, amb motiu del dia Internacional del Càncer de Mama (19 d’octubre), al Parc de la Barceloneta, de 10.00 a 15.00h. Al llarg d’aquesta jornada, l’espai s’omplirà d’activitats, tallers, espectacles, xous de circ… En definitiva, d’una infinitat de propostes per passar un meravellós dia en familia.

Aquest any incloem novetats: el circ, actuacions de pallassos, activitats esportives, etc. A més a més, volem que et sumis al Challenge #1000raons, un ball súper senzill amb el qual aplaudim a totes aquelles dones que lluiten diàriament per superar el càncer de mama.

Actualment, 1 de cada 8 dones pateix Càncer de Mama al llarg de la seva vida. Malgrat ser una xifra negativa, la taxa de supervivència és del 85%, és per això que podem parlar d’un cas d’èxit. Per aquest motiu, és tan important el poder desenvolupar línies de recerca que ajudin a les persones.

Et necessitem a tu. Volem demostrar que, efectivament, hi ha més de #1000raons per contribuir a la recerca d’aquesta terrible malaltia que afecta a tantes dones.

Acosta’t al Parc de la Barceloneta i vine a passar un meravellós dia, juntament amb tota la família, en una situació geogràfica excepcional, a tan sol escassos metres del mar, amb la brisa marina com a acompanyant.

El preu de l’acreditació és de 7€ per als adults (nens gratis). Només paguen adults, és la donació que es dóna a l’hospital del Mar. Compra la teva entrada en aquest link

*En cas de pluja o condicions adverses, que no es pugui celebrar l’esdeveniment, l’entrada no es retornarà a causa que és una donació per a la recerca del càncer de mama de l’Hospital del Mar.

Programa d’Actuacions:

Activitats de Circ per a tota la família de 10:00 a 15:00
10:00 Màster Class Per tota la Familía
10:45 Actuació del Xou Ciéntifico, amb Cançons per a tota la família
12:00: Actuació Meravellosa de el  EL PEIX KOI i peixos voladors
13:00 Actuació de Dance Roller
13:30 Ball de l’Aplaudiment #1000raons

A més: Tallers infantils, manualitats infantils, pintacares, activitats esportives, etc. I volem que et sumis al Challenge 1000raons, un ball súper senzill amb el qual aplaudim a totes aquelles dones que lluiten diàriament per superar el càncer de mama.

Dades de l’esdeveniment:

Quan: Dissabte 20 de octubre del 2019 d’ 10:00 a 15:00

Target: Tots els públics

Lloc: Parc de la Barceloneta (Passeig Marítim, 15, 08002 Barcelona al costat de l’ Hospital del Mar)

Entrada: 7€ adults (nens gratis)

Esdeveniments anteriors:

Associació Front Marítim Barceloneta lliura regals de nadal per als nens de la Barceloneta
Gaudeix de l'estiu als restaurants de la Barceloneta

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.