L’Associació Front Marítim Barceloneta (AFMB) ha donat un total de 3.636 euros a l’Hospital del Mar gràcies a les campanyes de micromecenatge conegudes com a #1000raons realizadas amb l’objectiu de fomentar la sensibilització ciutadana contra el càncer de mama.

L’ AFMB, juntament amb el suport i la col·laboració de la fundació Amics de l’Hospital del Mar, ja ha fet dos grans esdeveniments solidaris familiars per donar a conèixer la feina que es desenvolupa a l’Hospital del Mar i demostrar que hi ha 1000 raons per col·laborar en la lluita contra aquesta patologia.

A l’acte de lliurament, el cap d’Oncologia Mèdica de l’Hospital del Mar, Joan Albanell, ha explicat que aquesta donació es destinarà a una de les línies més prometedores de l’oncologia, la immunoteràpia. Un tractament que encara es troba en procés de desenvolupament però en el que l’Hospital del Mar i el seu centre d’investigació IMIM (Institut d’Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques) han fet una aposta decidida.

Segons les estadístiques, a 1 de cada 10 dones se li diagnosticarà càncer de mama al llarg de la seva vida. “La història de la lluita contra aquesta patologia és una història d’èxit, amb una taxa de supervivència del 85%” ha afirmat Albanell. Per aquest motiu, la investigació es basarà en desenvolupar tractaments per a un dels tipus de càncer de mama més agressius, el triple-negatiu, que representa aquest 15% del total dels casos.

El president de la AFMB, David López, va finalitzar l’acte ressaltant que es continuaran realitzant aquestes accions amb la finalitat d’ “arribar al màxim nombre de persones possible i poder ajudar a la investigació del càncer de mama a través d’aquestes micro donacions que han realitzat tots els ciutadans “.

Gaudeix de la revetlla de Sant Joan a la Barceloneta
L'Associació Front Marítim Barceloneta es converteix en la primera entitat mundial en obtenir els dispositius de seguretat i qualitat acústica per la International Nightlife Association.

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.