La recentment creada Associació Front Marítim ha generat una borsa de treball per a unes 150 persones, preferentment veïns i veïnes de la Barceloneta, durant els mesos de maig a octubre. Tota persona interessada pot  enviar CV a info@afmbarceloneta.com.

Front Marítim ha subscrit el Pacte per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local de la Barceloneta promogut per Barceloneta Proa a la Mar. Es tracta d’una iniciativa comunitària innovadora orientada al desenvolupament local del territori.

El Pacte materialitza el compromís dels veïns, veïnes, associacions, centres educatius i culturals, serveis, comerços, empreses, administracions i partits polítics cap a un model de desenvolupament socioeconòmic de la Barceloneta comunitari, vinculat a les necessitats socials de la població, respectuós amb l’entorn i elaborat a partir de la participació ciutadana. Una aposta pel treball conjunt dels diversos agents del territori, així com un acord d’implicació i coresponsabilitat amb la comunitat.

Entre els llocs de treball ofertats per les empreses que integren l’Associació Front Marítim destaquen diverses tipologies com ara relacions publiques, hostesses, cambrers, , cap de partida, cap de cuina, ajudants de cuina, cap de barra, barman, cap de sector, director, entre d’altres.

Empreses del Front Marítim del barri de la Barceloneta van constituir l’associació amb l’objectiu d’impulsar una zona d’excel·lència, única a Espanya, col·laborant conjuntament amb l’administració municipal i els veïns en matèria de civisme, ocupació i foment de la convivència.

L’associació comparteix les mateixes inquietuds que els veïns i el govern municipal en relació a la sostenibilitat d’una zona que aglutina activitat empresarial, d’oci, de vacances, residencial i la convivència ciutadana des d’una perspectiva de tranquil·litat, respecte a l’entorn, de convivència ciutadana i d’ocupació. Front Marítim pretén fomentar l’acostament dels seus associats al barri, compartir els seus problemes, estendre la mà a veïns i Administració per prestigiar la zona, intentar minimitzar l’impacte que suposa la concentració de turistes i visitants i recuperar l’espai públic com a escenari de relació i integració social.

 

 

 

 

Shoko, la cultura asiàtica davant del mar
Practica esport a l'aire lliure al Front Marítim

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.