Barcelona és una ciutat de contrastos, de mar i muntanya, una ciutat on es poden fer plans en família, però també en parella o amb amics, i en alguna ocasió, una ciutat on pots estar amb anorac en ple mes d’agost.

Això últim pot resultar estrany però a Ice Bar és totalment possible. Situat en el passeig marítim, just davant de la platja del Somorrostro, es troba Hissi Barcelona, un bar fet amb gel: escultures, taules, barra, seients, parets, gots… tot de gel!

Ice Barcelona a simple vista sembla un local normal, amb la seva terrassa davant del mar, perfecta per prendre un cocktail o un refresc, i un interior petit però molt acollidor. Però la sorpresa ve després, quan ens dirigim cap a l’interior, ens equipen amb anorac i guants, i creuem una porta en la qual se’ns adverteix sobre la temperatura: pot aconseguir els 17ºC sota 0!

Una vegada a l’interior arriba la màgia. Les llums de colors es reflecteixen a manera de prisma en la transparència del gel i ens submergim en un ambient únic. Les escultures de la sala es renoven dues vegades a l’any perquè l’experiència sempre sigui nova i actualment la temàtica se centra en l’univers de Star Wars.

Ice Barcelona va obrir les seves portes al novembre de 2007 i s’ha convertit en un clàssic de la ciutat Comtal per la seva originalitat i versatilitat. És perfecte per a festes privades, per a esdeveniments, per passar un dia molt divertit en família o una nit diferent amb amics. L’entrada costa 15 € i inclou una beguda i la roba d’abric. A més compta amb una àmplia carta de cocktails que podrem gaudir en la seva terrassa-lounge.

Ice Barcelona

C/ Ramón Trías Fargas, 2, ‎Local 2
08005 Barcelona
De Dilluns a Diumenge
De 12h a 03h.

5 tips per practicar running a la platja
Un mercal centenari al cor de la Barceloneta

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.