La AFMB impulsa una campanya de micromecenazgo per a la recerca de càncer de mama de l’Hospital del Mar #1000raons amb un esdeveniment dissabte que ve 11 de Novembre en el Parc de la Barceloneta (al costat Hospital del Mar), d’11:00 a 20:00 amb tots tipus d’activitats destinades a l’oci familiar.

Es realitzaran tallers, activitats, classes esportives: estiraments, classe de ioga per a pares i fills, balls. Tallers de posada de turbant; de fer una nina per tapar les vies; de maquillatge; de Storytelling; de robòtica; de màgia; de pintura; d’arts marcials, tallers amb treballs manuals i de txi kung entre unes altres. Espectacles infantils, Perla la pallassa més famosa del món i cançons dels dibuixos animats. Els Restaurants associats a la AFMB Shoko, Aigua, Bestial, PachaOpiumTouchéThe Coconut Club, Cdlc Barcelona, Hissi Bar, etc.) participaran.

Un meravellós dia recolzant una bona causa en el Parc de la Barceloneta amb la brisa del mar en una localització immillorable. El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món, a excepció dels tumors, càncers de pell no melanomes. Per això des de l´AFMB es vol col·laborar i convidar a tothom perquè hi ha #1000raons per contribuir a la recerca del càncer de mama. Volem conèixer i reconèixer el treball d’aquests investigadors, que sovint, necessiten fons per desenvolupar línies de recerca que ajuden a les persones que sofreixen aquesta malaltia. I des de l’Associació Front Marítim Barceloneta considerem imprescindible posar el nostre granit de sorra.

Aquesta campanya compta amb el suport i col·laboració de la Fundació Amics del Mar, Heineken 0,0, etc.

Compra la teva entrada 6 € ) solament paguen adults en aquest link per a l’esdeveniment del dissabte 11 de novembre.

O si no pots venir a l’esdeveniment pots realitzar un microdonativo en migranodearena.com

Quan: Dissabte 11 de novembre del 2017 d’11:00 a 20:0
LLOC: Parc de la Barceloneta (Passeig Marítim, 15, 08002 Barcelona al costat de l’Hospital del Mar) Situació immillorable                                                   TARGET: Obert a tothom

Plans per a aquestes festes de Nadal al barri de la Barceloneta i voltants
L’AFMB impulsa una campanya, #1000raons, de micromecenatge per a la recerca en càncer de mama

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.