El servei de taxis de la zona del Front Marítim compta, des del passat 23 de febrer, amb una parada nocturna regulada per agents cívics amb la finalitat de garantir l’ordre i la seguretat dels usuaris.
Aquesta iniciativa impulsada per un grup d’empresaris de la restauración i l’oci creadors de l’Associació Front Marítim Barceloneta, té com a objectiu principal no entorpir el descans dels veïns alhora que s’afavoreix la seguretat dels clients dels locals nocturns i passejants de la zona.
La parada està situada al carrer Ramon Trias Fargas en la qual cada taxista haurà de respectar el torn d’encotxament corresponent, de la mateixa manera que ho faràn el clients amb la cua d’espera i les indicacions dels agents cívics que mitjançant senyalitzacions seran els encarregats de mantenir l’ordre a la zona.
L’IMET, l’Institut Metropolità del Taxi, sancionarà a tots el taxistas que no compleixin la normativa de funcionament que en cas de sancions reiterades es podria arribar a retirar la Credencial de taxista.
Aquesta acció ve representada a la necessitat donar resposta al canvi d’actuació en aquesta zona reclamat pels residents i els locals on s’espera que es treballi conjuntamente amb el sector del taxi, l’Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana.

Biciclot: Molt més que un lloguer de bicicletes enfront del mar
La unió que ens representa a tots

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.