David López, president de la Associació Front Marítim Barceloneta, ha estat nomenat nou president de la FECASARM. Substitueix a Josep LLuis Pérez, que ha estat 12 anys al capdavant de la principal patronal de l’oci nocturn català. 

En l’acte d’assamblea ordinària i extraordinària de la FECASARM celebrada ahir a la ciutat de Barcelona es va escollir com a nou president de la patronal més nombrosa i representativa de l’oci nocturn català a David López, president de l’Associació Front Marítim Barceloneta i adjunt a la direcció del Grup Costa Este, grup empresarial d’oci nocturn més important a nivell estatal.

David López, que va ser escollit com a president per unanimitat dels assistents a l’assemblea d’ahir, destaca per la seva important tasca al capdavant de l’Associació Front Marítim Barceloneta, la zona turística de restauració i oci nocturn més important de Barcelona, per la que hi passen milions de turistes cada any. L’esmentada associació destaca per haver executat els darrers anys, de la mà de la FECASARM i en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, diverses campanyes de concienciació, com ara la derrera contra les agressions sexuals (sota el lema “NO es NO”). L’associació Front Marítim agrupa locals de prestigi internacional com ara Pacha Barcelona, Shôko o Opium Mar, tres locals que es troben dins la llista dels 100 millors locals d’oci nocturn del Mon, llista que publica anualment  l’Associació Internacional d’Oci Nocturn.

Al mateix temps, l’Associació del Front Marítim que el nou president de FECASARM presideix, està en procés d’implementació d’uns distintius internacionals de seguretat i de qualitat acústica, impulsats per l’Associació Internacional d’Oci Nocturn i recolzats per l’Organització Mundial de Turisme de Nacions Unides, amb l’objectiu de millorar, encara més, l’oferta dels operadors de la Zona.

Com a vice-president de la FECASARM va ser nomenat Salva Vilanova, titular de la SALA APOLO de Barcelona i president de FECASARM Barcelona. Val a dir que els locals de la Zona Front Marítim Barceloneta Barceloneta i la SALA APOLO, son locals de referència no només estatal sino també de referència internacional, constituint els mateix un atractiu turístic de primer ordre per a la ciutat comptal i que, per tant, cal cuidar i protegir.

Altres membres de la nova Junta escollida ahir son Joaquim Boadas de Quintana, que repeteix per tercer mandat com a secretari general i s’incorporen com a vocals  empresaris d’èxit del sector com ara Andrés Cuadrado (soci de les sales Blue Boite i Catwalk), Ignacio Furest (propietari de la sala Input Barcelona al Poble Espanyol), Angel Pegenaute (Propietari de la sala Up & Down), Sergi Reixach (copropietari de Be Out Platja d’Aro i Lux Girona, entre d’altres) i Roberto Galvan (soci dels locals Otto Zutz y City Hall). Com a tresorer es va nomenar a Enric Gomà (Vicepresident de FECASARM Barceliona i titular de El Local i la sala Papillon, de propera nova obertura a Platja d’Aro).

Des de la FECASARM, en aquesta nova etapa i amb David López al capdavant, es seguirà una línea continuista que es va seguir amb el president sortint Josep LLuis Pérez, tot promovent la qualitat, la seguretat i la convivència nocturna, tot en col·laboració amb les diferents administracions i amb les associacions veïnals.

Foto de archivo

 

Us esperem a tots el dissabte 12 de maig en l'esdeveniment #1000raons
Visca el Carnestoltes en la Barceloneta !

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.