L’ús de la bicicleta s’ha incrementat considerablement en els últims anys. La seva funció ja no només es limita a ser un mitjà de transport sostenible per reduir la contaminació si no que ha passat a ser una de les activitats esportives a l’aire lliure més practicades i que compta amb més adeptes a la nostra ciutat. 

Biciclot va néixer com un projecte impulsat per una cooperativa a Barcelona que porta el mateix nom i que compta amb una seu amb una privilegiada ubicació al Passeig Marítim enfront del mar. Es tracta d’una cooperativa de treball, un model d’economia centrat en les persones, amb vocació de servei, compromís social i mediambiental en la qual promouen la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic i saludable afavorint una mobilitat sostenible. 

En el seu establiment es poden llogar tot tipus de bicicletes per a adults i nens a més d’alguns models amb seient. Biciclot no només es dedica a l’arrendament d’aquests vehicles sinó que a més d’això col·laboren amb entitats socials, escoles, instituts, centres educatius i administracions públiques oferint cursos d’aprenentatge i utilització de la bicicleta, tallers de mecànica per al seu manteniment la seva reutilització i reciclatge a més d’instruir en la circulació de forma segura i compten amb un espai d’autoreparació. Recullen bicicletes usades que ells mateixos reparen i posen de nou en circulació amb el mercat de segona mà i fent donacions de caràcter social. Així mateix posen el seu granet de sorra amb els més petits mitjançant campanyes educatives i activitats escolars per fomentar la sensibilització.

Fascinants rutes guiades i passejades per descobrir Barcelona d’una forma diferent, sent una de les principals atraccions per als visitants apostant per un turisme de qualitat en el qual aquest mitjà de transport és l’eina ideal per conèixer la ciutat de manera àgil, divertida i segura respectant el medi ambient. 

Gaudir del Front Marítim mai havia estat tan còmode, econòmic, pràctic, sostenible i alhora captivador. 

ESPAI MARÍTIM 
Pg. De la Barceloneta 33. 
Platja del Somorrostro 

Vols treballar amb nosaltres? Apunta't a la nostra borsa de treball 
Es posa en marxa la nova parada nocturna al Front Marítim de la Barceloneta

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.