L Associació Front Marítim Barceloneta fidel al seu compromís de treballar per un barri millor,ha lliurat aproximadament 100 joguines de regal als nens del barri de la Barceloneta. Carlos Arenas, coordinador de les festes i diverses accions, va rebre aquests regals per a posar-los en mans dels més petits.

L’objectiu és satisfer la il·lusió de tot nen de ser obsequiat amb una joguina per Nadal. Amb aquesta campanya solidària, l’Associació Front Marítim Barceloneta intenta contagiar l’esperit d’alegria d’aquesta època, i fa una nova contribució a la millora de l’emblemàtic barri de la Barceloneta. Cap nen sense regal!

La AFMB és una associació que va néixer amb l’objectiu d’impulsar una zona d’excel·lència, única a Espanya, col·laborant conjuntament amb els veïns en aspectes relacionats amb el foment de la convivència i la igualtat.

AFMB pretén impulsar l’acostament dels seus associats al barri, compartir els seus problemes, donar la mà a veïns i Administració per a intentar contribuir a minimitzar l’impacte que suposa la concentració de turistes i visitants i a recuperar els espais públics com a escenari de relació i integració social. Els seus associats generen 1.300 llocs de treballs entre directes i indirectes anuals.

No et perdis l'esdeveniment solidari familiar #1000raons el dissabte 20 d'octubre de 10:00 a 15:00h

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.