L’ Associació Front Marítim Barceloneta,  d’acord amb el seu propòsit de fomentar el desenvolupament local del barri de la Barceloneta, esdevé espónsor de l’emblemàtic CF Barceloneta.

El club de futbol, ​​que compta amb una llarga història al darrere, va néixer l’any 1930, tot i que no va ser fins després de la Guerra Civil Espanyola quan es va fer veritablement la seva activitat. Durant aquests anys, es van fundar altres clubs així com el Sant Carles i l’Atlàntic Marítim generant una gran rivalitat a la Barceloneta al llarg de més de dues dècades. Finalment, els equips van decidir fusionar-se sota el nom de Club de Futbol Barceloneta.

Va ser el 1992 quan l’Ajuntament va decidir construir la seva “segona casa”, al Parc de la Catalana, on actualment juguen. Han estat moltes les victòries i derrotes que han marcat la història del club, però, aquest últim any, ha aconseguit remuntar a Tercera Catalana i, el més important, tot gràcies a la plantilla amb què compten, gairebé tota formada per la gent del barri.

Una de les zones més emblemàtiques de la Ciutat Comtal s’està veient afectada. Cada vegada són menys els negocis tradicionals decideixen quedar-se a la Barceloneta. Per això, amb motiu d’aquest un barri millor, l’ AFMB ha decidit mostrar el seu suport i col·laboració amb CF Barceloneta i així tractar d’eliminar el problema fomentant el desenvolupament local, donant suport a les activitats i contribuint a fer que el barri sigui més familiar.

Amb aquestes accions, l’Associació Front Marítim, una entitat sense ànim de lucre que representa el conjunt d’empreses que estimen i es comprometen amb el futur de la Barceloneta, cada vegada està més a prop d’aconseguir la seva missió: convertir el barri en una zona d’ excel·lència.

 

 

 

Gaudeix de l'estiu als restaurants de la Barceloneta
Gaudeix de la revetlla de Sant Joan a la Barceloneta

Pin It on Pinterest

Mantente informado

Suscribete a nuestra newsletter y conoce todas las actividades de la asociacion y noticias del barrio.

Te has suscrito, confirma la direccion desde tu correo.